Vila good



Dia 1. Estem fen els productes: calendaris, punts de llibre, polseres, porta tot, porta fotos, ninots, pon-pon, varetes, figures d'aigua i marcs de fotos.

Aquesta feina ens esta costant molt i necessitem de molt material, però al final quedarà molt bé.

Per els calendaris necessitem: cartró, cartolines, anelles i després ho plastificarem. Per els punts de llibres necessitem: cuir, fil i boletes de fustes. Per les polseres necessitem: fils. Per els porta tot necessitem: el cul d'una ampolla, tisores i retoladors. Per les figures d'aigua, pots petits, purpurina, retoladors, tisores i cinta adhesiva. Per els pon-pon: llana. per les varetes: cola, palets  xinesos i esprais i per els marcs de fotos, petxines, cartró i pintura.  

                                        Els que fem blog som: el Pau, el Roger i jo l'Héctor





Dia 2. Avui seguim amb la producció. Ja tothom té un producte per fer. La producció va bastant bé, ja quasi tenim un producte de cada cosa. Ens ho passem molt bé i per sort no hi ha baralles, encara que si en tinguéssim alguna, tenim una persona de recursos humans que sempre està vigilant.








 


 Dia 3.Avui anem bastant bé. Tenim bastants productes, ens ho estem passant molt bé. 






 Dia 4.Avui anem bé amb els productes, hi ha uns més avançats que altres però al final ho tindrem tot fet.


 Dia 5.Avui  estem avançant amb la producció tenim bastants productes, ja tenim moltes figures d'aigua, bastants pon-pons, i molts clauers.





Dia 6. Anem molt bé de productes de marc de fotos en tenim 2, de polseres més de 5, de clauers 11, 20 pon-pon... A més aquest diumenge 27 de Febrer per portes obertes vam fer un estudi de mercat i van venir alguns pares, els hi van agradar molt els nostres productes sobretot els pots de purpurina i el que creuen que es vendrà més seran els santes i els punt de llibres, i el més laboriós els calendaris. Estem treballant molt bé mentre escoltem música.

 

Dia 7. Estem fent idees per nous productes i estem continuant els altres productes. 








Dia 8. Falta poc per setmana santa, estarem temps sense treballar en els productes però estem molt avançats. Potser tant de temps sense treballar ens pot afectar en ritme de fer més productes.









Estem en la recta final, ara, més que mai, em de treballar moltíssim per tindre molts productes i per  vendre molt i guanyar molt.













Dia 9. Per fi! Ja tenim els carnets on fica de que treballa cadascú, el seu nom i són molt bonics. L'espera a merescut la pena. En quan a la producció anem molt bé.



Dia 10. Ja hem acabat molts productes i  no ens falta molt per acabar, estem molt contents de la nostre producció.

Comentaris